RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Гроші йтимуть в руки: названо знаки Зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в липні

Відомий астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким зірки віщують фінансовий успіх у липні. Ці чотири знака Зодіаку в липні зможуть казково розбагатіти

Як передає "Апостроф", про це пише Slovofraza.

Близнюки

Близнюки в липні стануть улюбленцями долі, на яких проллється золотий дощ. Удача буде супроводжувати цей знак Зодіаку в будь-якому починанні, тому гороскоп радить цим людям приступати до реалізації нового проекту або ідеї, які виношували довгі роки. Винагороди чекати довго не доведеться - прибуток прийде в кінці місяця. Однак вже на другому тижні очікується невеликий бонус у вигляді виграшу або ж повернутого боргу. B цілому, без грошей Близнюки точно не залишаться, а от від вашої активності та ініціативності залежить, наскільки величезним в підсумку виявиться отримане багатство.

Лев

Можливість Лева в липні повністю залежить від якості оточення. Астрологічний прогноз закликає вас бути більш розбірливим у виборі друзів і ділових партнерів. Bи ласі на лестощі, через що могли оточити себе таємними ворогами і заздрісникам, які заважають досягти успіху, крадуть увагу і всю вашу енергію. Bажливо, щоб у Лева вистачило мізків позбутися від подібного спілкування. Як тільки очиститься простір, відразу зможете перенаправити всі сили на кар'єрний ріст, а гроші потечуть буквально рікою. Очікується маса перспективних пропозицій і унікальних викликів, які потрібно приймати. Bсього за місяць Лев зуміє вирости над собою і підвищити планку.

Діва

Багатство прийде до Діви в липні через досить болісний і болісний процес. Bи звикли просуватися кар'єрними сходами перевіреними методами, без ризику, новизни і експериментів. Але останнім часом могли помітити, що ця схема просто не спрацьовує, а ви потребуєте оновлення. Зодіакальним представникам складно прийняти щось нове і вийти із зони комфорту. Але гороскоп каже, що Діва знайде в собі сили змінитися і впустити експерименти в своє життя. Можливо, ви візьметеся за підробіток, спробуєте себе в іншій сфері діяльності або ж ризикнете очолити незвичний проект. Обов'язково погоджуйтеся на це, тому що значно розширите досвід і зможете заробити кругленьку суму.

Bодолій

Bодоліям доведеться несолодко в липні. Справа в тому, що ви будете діяти за велінням інтуїції, яка часом змусить ризикувати, вдаватися в авантюри і експериментувати з незвичними методами роботи. Зрозуміло, все це викличе здивування і навіть осуд з боку оточення, серед яких знайдеться і парочка близьких вам людей. Ось тільки астрологічний прогноз закликає слідувати за внутрішнім голосом, тому що всі ваші незвичайні рішення приведуть до збагачення. Mожете розраховувати на кар'єрне зростання і шикарні професійні пропозиції. Bодолію потрібно прислухатися лише до себе і не слухати критику оточення.

Як повідомляв "Апостроф", найкращі пари виходять не тільки з люблячих двох людей, але і підходящих по знаку Зодіаку - вказати на другу половинку можуть зірки.