RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зеленський провів перше засідання Нацради реформ і назвав її ключові завдання: фото

Президент України Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради України.

Як передає "Апостроф", про це повідомляє прес-служба ОПУ.

"Будь-яка реформа - це перш за все результат. Коли ти йдеш по вулиці і почуваєшся в безпеці. Коли ти приходиш додому, а в кишені є гроші, тобто ти заробляєш. Тому для мене реформи - це можливість", - зазначив президент.

Він додав, що реформи також вимагають сміливості і швидких дій.

"Люди разом з владою побудують країну, в якій так хочеться жити. Ось про що для мене реформи", - сказав Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив на необхідності судової реформи, адже в Україні існує великий запит на справедливість і безпеку. Крім того, критично важливо зробити ефективною систему охорони здоров'я. Президент також акцентував увагу на необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи, прискорення приватизації, відзначив позитивний прогрес у сфері діджіталізаціі і успіхи в області інфраструктури, зокрема в реалізації проекту "Велике будівництво".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський поставив завдання вирішити проблеми шахтарів, зокрема з відновленням нормальної роботи шахт і виплатою їм боргів.