RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

На будь-який смак: названо кращі пляжі для відпочинку в Кирилівці

Через карантин і закриті кордони українці, ймовірно, проведуть свою відпустку-2020 на батьківщині. У турагентствах розповідають, що попит на наші курорти в цьому році значно зріс.

Популярним виявився відпочинок на Азовському морі, адже тут можна відпочити за доступними цінами і з комфортом. Крім цього, Азовське море наймілкіше в світі, так що батькам з дітьми тут точно зручно відпочивати.

"Апостроф" розповість про те, де відпочити на узбережжі Азовського моря цього року.

Центр Кирилівки

Цей курорт цінується своїми піщаними пляжами, але і місця з глиняним спуском тут теж є. Глибина моря не відрізняється від інших районів, щоб гарненько проплисти і попірнати, потрібно йти досить далеко від берега.

У центральній частині селища найбільш розвинена інфраструктура. Тут знаходиться селищна рада, поліція, автостанція, медустанови, відділення банків, банкомати, пошта, ринки, безліч магазинів і кафе. Крім цього, в Кирилівці є безліч водних гірок і атракціонів. Жити тут можна до в гостьових будинках, приватних готелях і в готелях VIP класу.

Коса Пересип

Якщо вам не хочеться відпочивати в шумному місці, то можете сміливо приїжджати сюди. Крім тихого відпочинку, ви зможете поправити своє здоров'я на березі Молочного лиману з його цілющими грязями.

Ціни на відпочинок тут трохи нижчі, ніж на Федотової косі. Добре те, що більшість готелів розташовуються на першій лінії, кожен з них має свій піщаний пляж.

Відпочивати на косі Пересип можна в декількох варіантах: з громадськими зручностями, з частковими зручностями, зі стандартними і в апартаментах.

Найпопулярнішими тут вважаються бази відпочинку "Акватика", "Аквалайф", "Морська зірка", "Пересип", "Родем", "Азов Делюкс".

Відпочинок на Федотовій косі

Якщо душа вимагає активного, молодіжного відпочинку - вам сюди. Тут розташований найбільший аквапарк в Україні "Острів скарбів", дельфінарій, лунапарк і безліч кафе, барів і нічних клубів. Однак, є і місця для тихого сімейного відпочинку.

У народі косу звикли називати "Федотка", вона має широку берегову лінію, довжина якої - 45 км. Тут можна відпочити з палатками, зняти сімейні номера або апартаменти. Житло вам обійдеться від 120 гривень з людини на добу до декількох тисяч гривень.

Популярні бази відпочинку на Федотової косі: "Бриз", "Егоїст", "Перлина Карпат", "Золотий берег", "Техас", "Океан", "Гаваї".

Степок

Степок - це віддалений район Кирилівки, знаходиться в кінці Федотової коси. Вируюче життя курорту проходить тут не настільки активно, як в центрі селища.

Оселитися можна, як в номері економ-класу, так і VIP. Крім цього, багато місцевих жителів активно здають номери в своїх приватних будинках. Популярними базами в Степке вважаються "Санрайз", "Азов Ле Шале", "Кораловий острів", "Малібу" і "Тиха Гавань".

Острів Бірючий

Острів Бірючий - заповідна зона, яка починається після Степка. Плюсом є набагато більш чисте і прозоре море. Влітку тут проводять дуже багато екскурсій, людей приваблює велика кількість рослин і різноманітний тваринний світ.

Житло в приватних готелях на Бірючому острові - це, в основному, комфортабельні апартаменти з новими меблями і побутовою технікою. Популярними з них вважаються база відпочинку "Гольфстрім", готелі "Бірючий", "Азов Хаус" і "Вілла Софія".

Раніше "Апостроф" писав про те, чи варто планувати відпустку цього літа і які є гарантії у туристів.