RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ціни космос, краще в Болгарію: скільки коштує відпочинок в Затоці в 2020 році, відео

Популярний в Україні курорт Затока в Одеській області вражає курортників не тільки високими цінами, але також недостатнім дотриманням санітарних норм.

Як свідчать дані сайту "guru.ua", ціни за добу проживання в Затоці варіюються від 150 до 1520 грн. За мінімальні гроші можна отримати проживання, стоянку і безкоштовний Wi-Fi. Готелі подорожче пропонують комфортний інтер'єр, кондиціонери, міні-кухні в кожному номері.

При цьому далеко не всі курортники задоволені відпочинком в Затоці. Не радують високі ціни, антисанітарія і недотримання карантинних норм.

У YouTube з'явився ролик про відпочинок в Затоці.

У коментарях користувачі діляться своїми враженнями про цей курорт.

"Який відстій. Смажена риба незрозумілою свіжості. І ціни за мінімальний комфорт космос. Краще в Болгарії насолодитися морем", "Затока, звичайно, контрастне місце, совок сусідить з капіталізмом", "Гадючник, а не курорт", "Так, головне не виїхати з Затоки інвалідом","А там що карантину взагалі немає, що всі без масок ходять в громадських місцях, що продавці що відпочиваючі? ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", недавно на одному з пляжів Затоки в воді виявили десятки мертвих качок. Близько 50 мертвих птахів стали причиною страшного запаху в окрузі.