RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Будинок привидів: які таємниці зберігає величезний занедбаний маєток у Британії, фото

Гамільтон Плейс (Hamilton Place) - величезний, приголомшливий особняк, вартістю 40 мільйонів фунтів стерлінгів, який почали будувати в 1985 році. Але цей вражаючий будинок залишається не більш ніж величезний панцир, який залишається незавершеним ось вже 35 років.

У виданні Mirror вирішили розповісти його історію і таємниці.

Фото: mirror.co.uk

Будинок розробили для британського мультимільйонера Ніколаса ван Хугстратена, одного з найбагатших людей в Сассексі. Сюди вкладалися величезні гроші і інвестиції, незважаючи на те, що тут ніхто і ніколи не жив.

Хоч будинок і величезний, але мало що говорить про його присутность, наближаючись до нього. Будинок прихований від перехрестя на A22 на південь від Акфілді в Східному Суссексі. Він більший, ніж Букінгемський палац, але повністю прихований густою лісистою місцевістю. Його навіть охрестили "Будинок примар Сассекса".

Фото: mirror.co.uk

Цікаво те, що хоч в будинку ніхто не жив і не живе, при під'їзді ви побачите попереджувальні знаки, що до нього краще не наближатися: "Приватна територія", "Тримайтеся подалі". Якщо ці знаки вас не переконають в тому, що до будинку краще не підходити, то ви побачите наступні: "Ми готуємося стріляти", "Собаки не прив'язані".

Мало хто був усередині, але один репортер, який зробив це у 2000 році, описав великі центральні сходи і приймальню з уже встановленими ліфтовими шахтами, дорогими кам'яними балюстрадами і колонами. Низьке освітлення було встановлено на даху, де повинен був бути сад, а внизу було місце для фонтану.

Фото: mirror.co.uk

Сьогодні куполоподібний дах головної будівлі все ще підіймається над верхівкою дерев і залишається видимим на відстані від найближчого комплексу будинків в селі Палехаус Коммон.

Як писав "Апостроф", в США співробітниця одного з готелів стала свідком незвичайного явища: під час прибирання приміщення вона помітила маленького привида.