RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Народний синоптик дав прогноз погоди в Україні до кінця літа

Останній місяць літа - серпень цього року в Україні буде спекотним з мінімальною кількістю опадів.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише OBOZREVATEL.

За його словами, останні дні липня будуть дощовими, але дуже теплими, температура встановиться на рівні + 27 ... + 29 градусів. Така погода буде і на початку серпня.

"2 серпня очікуються невеликі дощі на сході і півдні України, після настане суха і спекотна погода. До 11 серпня температура буде коливатися в межах від 26 до 33 градусів тепла вдень, і + 18 ... + 20 вночі", - розповідає Леонід Горбань .

В середині серпня знову пройде невеликий дощ, і з 20-х чисел серпня в Україну прийде прохолода, зазначає синоптик.

"Вже з 23 серпня температура знизиться до + 20 ... + 22 градусів вдень, а вночі до +12 ... + 13. На півдні буде трохи тепліше - до +25 вдень, і + 16 ... + 18 вночі. В останні дні місяця температура повітря знизиться ще на пару градусів", - розповідає він.

Що ж стосується опадів, за його даними, за місяць по Україні випаде до 22 мм опадів залежно від регіону, порівняно з 55 мм у другому місяці літа.

Як писав "Апостроф", в Запорізькій області різко змінилася погода і раптово почався вітер з поривами до 25 метрів в секунду. Через це на прибережній зоні Азовського моря утворилося таке природне явище як віджимний вітер . Він мало не став причиною загибелі 14 людей.