RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Розбирав пістолет: в поліції повідомили подробиці поранення активіста Демида Губського

Голова Миколаївської обласної організації партії "Свобода" Демид Губський, якого виявлили в його квартирі з вогнепальним пораненням в голову, перед пострілом розбирав свій травматичний пістолет.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Миколаївській області.

Як сказано в повідомленні, у потерпілого - наскрізне вогнепальне поранення в голову з пістолета травматичної дії. З місця була вилучена гумова куля.

"Слідством встановлено, що вчора ввечері потерпілий разом з цивільною дружиною і друзями відпочивали в розважальному закладі і вживали алкогольні напої. Після одинадцятої вечора вони вдвох повернулися додому. Коли жінка перебувала на балконі, чоловік розбирав травматичний пістолет. Через деякий час, як розповідає жінка, вона почула постріл і побачила, що її чоловік впав. Після чого викликала брата потерпілого, і разом вони звернулися за допомогою до медиків", - уточнили подробиці події в поліцейській прес-службі.

Під час огляду місця події в квартирі потерпілого поліція виявила помпову рушницю, гранату Ф-1, патрони до пістолета травматичної дії і кобуру.

За даними правоохоронців, гладкоствольну помпову рушницю було зареєстровано, а ось дозволу на пістолет травматичної дії у потерпілого не було. Яким чином зброя потрапила до нього, тепер буде встановлювати поліція.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) загадково загинув військовослужбовець з Бердичева - 27-річний Олександр Присяжний.