RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стікаючи кров'ю, пілот врятував своїх пасажирів в авіакатастрофі і помер через 48 годин: фото

Британський пілот Девід Гудвін ціною власного життя врятував з-під палаючих уламків понівеченого літака чотирьох пасажирів. За 90 секунд йому вдалося звільнити пасажирів літака у той час, коли навколо вже вирувало полум'я. Сам Гудвін отримав 99% опіків тіла, що не залишило йому шансів на життя.

Про це повідомляє Mirror.

В той день 49-річна Мішель, уродженка Південної Африки, керувала літаком, але на їх шляху постала густа хмара, після чого вона передала управління 67-річному Девіду, більш досвідченому пілоту і парашутисту. Девід намагався набрати висоту при нульовій видимості, але врізався в гущу дерев, таких густих, що літак впав, немов камінь, у лісі і вибухнув. Кабіна згоріла на попіл.

Повну інформацію про цей інцидент опублікували в офіційному звіті Управління цивільної авіації Південної Африки. У ньому йшлося про те, що аварія сталася в 6 750 футів над Мачадодорпом в 125 милях на схід від Преторії 29 листопада 2018 року.

Сім'я найняла літак, щоб розвіяти прах покійної мами. Вони зупинилися, щоб заправитися, і через 20 хвилин після зльоту сталася трагедія - літак впав і загорівся.

Сам Девід, його напарниця Мішель Тіллі, її сестри Шарлін Тіллі і Таня Коллінз, а також його племінник-підліток Райан Коллінз отримали страшні опіки, однак щоб врятуватися, їм потрібно було вибратися ближче до людей.

"Оголений, обвуглений і стікаючи кров'ю, Девід якимось чином знайшов в собі сили перенести сильно травмовану напарницю на милю, поки вів поранену групу через ліс. Вони досягли гірської стежки і побачили працівників лісового господарства, які проїжджали повз і помітили закривавлену групу людей. Один водій повернувся і покликав на допомогу", - пише видання.

Отримавши допомогу, пасажирам літака вдалося вижити, а сам Девід отримав настільки сильні поранення, що помер через 48 годин.

"Було страшно бачити голого, обвугленого чоловіка, залиту кров'ю жінку і трьох обвуглених людей, що спотикаються по дорозі і махають рукою", - розповів очевидець трагедії.

Слідчі заявили, що дії Девіда врятували пасажирів від того, що вони назвали "непоправною" аварією.

Як повідомляв "Апостроф", в Ірані назвали причину авіакатастрофи українського Boeing 737-800, яка сталася 8 січня біля Тегерана. Причиною загибелі понад 170 пасажирів і членів екіпажу названо людський фактор.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: