RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Дівчина схудла на десятки кілограмів і назвала свій секрет: її не впізнають навіть друзі

23-річна Емма Форрестер з Стаффорда вразила своїм неймовірним схудненням - їй вдалося скинути вагу на десятки кілограмів і знову повернутися до одягу, що менший на 10 розмірів.

Про це повідомляє The Sun.

Емма почала набирати вагу під час вагітності, коли їй було всього 20 років, вона розповніла з 8 до 18-го розміру одягу.

Дівчина буквально всю свою вагітність їла. Після народження дитини звичка їсти нікуди не поділася, бо, як каже Емма, вона використовувала вагітність і материнство як привід для їжі.

"З новонародженим я застрягла вдома і весь день сиділа на дивані, перекушуючи і перекушуючи їжею. Коли я побачила свої фотографії під час хрещення мого сина, я не могла дивитися на фотографії або ділитися ними, тому що ненавиділа те, як я виглядаю", - розповіла жінка.

Бажання знову стати гарною мотивувало жінку зайнятися спортом - Емма пішла до тренажерного залу.

"Я набралася сміливості, щоб піти в тренажерний зал, і коли я вперше пішла, це було надзвичайно страшно - я відчувала, що всі люди дивляться на мене", - поділилася жінка.

Однак тривалі тренування і зусилля волі допомогли Еммі знову стати стрункою.

"Мій наречений підтримував мене і ми разом почали їздити на велосипеді або просто довго гуляти. Я не дотримуюся жодних дієт, я їм те, що хочу, але я просто перевіряю, чи є у мене дефіцит калорій, який я відстежую, використовуючи додатки і фітнес-групи", - назвала жінка свій секрет схуднення.

Зараз Емма почувається набагато щасливішою від того, як вона виглядає, і сподівається допомогти іншим мамам, які вперше стикаються з подібними проблемами.

"Не будьте занадто жорсткими з самим собою, це вимагає часу. У мене так багато людей запитують, як я це зробила, але це зайняло у мене багато часу", - зазначила Емма.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, що 28-річна Джорджі Фіппс схудла на 63 кілограми, але була вражена тим, як інші відреагували на радикальну зміну її зовнішності.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: