RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Пес показав, як сильно сумує за господарем - і це відео вразило всіх

Ні для кого не секрет, що собаки - найдобріші живі істоти, і ми дійсно не заслуговуємо їх. Але якщо вам знадобляться додаткові докази цього, подивіться відео самотнього собаки, який намагається заспокоїти себе, поки господар на роботі.

У кліпі, яке опублікувало видання Mirror, видно, як пес приніс взуття одного зі своїх власників і згорнувся з ним, можливо тому, що він сумує за своїми людьми.

"Камера спостереження піймала момент, коли собака взяв взуття свого власника і спав поруч з ним, показуючи, як сильно він сумує за своїм господарем, поки він був на роботі", - йдеться в повідомленні.

Відео, яке було завантажено раніше в цьому місяці, швидко отримало 112 тисяч лайків на сайті, а понад 1200 осіб прокоментували повідомлення, поділившись своїми думками.

"Це відео трохи розбило мені серце! Мені потрібен друг, я думаю. Так самотньо", - написав один з користувачів.

Інший писав з точки зору дворняжки в щоденнику: "Мій улюблені люди знову зникли без сліду. Все, що я залишив, щоб згадати їх, - це взуття, яке я взяв на диван, щоб спати і згадувати їх ...".

Як повідомляв "Апостроф", у Запоріжжі жінка прихистила собаку, яка залишилася без дому, тепер тварина оригінально дякує своїй господині.