RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Жінка випила алкоголь натщесерце і померла - причина вразила багатьох

27-річна Аліса Бертон-Бредфорд померла у власному саду в Брайтоні (Велика Британія) після того, як випила алкоголь - причина її смерті вразила багатьох.

Про це повідомляє Mirror.

За словами друзів, дівчина вела активний спосіб життя і займалася спортом, а померла від алкогольного кетоацидозу, який зазвичай вражає людей, що п'ють, хоча це був не той випадок.

30-річний Аарон Малвей, який знав Алісу протягом восьми років, сказав: "Це був абсолютно жахливий шок. Ніхто цього не очікував... Я ніколи не чув про алкогольний кетоацидоз, поки вона не померла. Вона не була алкоголічкою... Вона не їла достатньо, і це викликало кислоту в її шлунку".

Він додав, що дівчина навіть не встигла звернутися за допомогою до лікарів, вона тільки вийшла в сад, де і померла. Тепер її друзі сподіваються встановити меморіальну лавку на вершині скелі, де дівчина регулярно гуляла зі своїм улюбленим вихованцем Люшером Нессом.

"Аліса любила виходити на вулицю, вона була здоровою людиною - членом бігових клубів і любила кататися на велосипеді. Під час карантину вона завжди вивозила собаку на прогулянки по пляжу і бігала кожен день. Ніхто з нас не зміг піти на похорон Аліси, тому ми хочемо встановити меморіал, щоб попрощатися", - додав Аарон.

Як повідомляв "Апостроф", раніше жінка потрапила в лікарню після того, як отруїлася кабачками, які вона вирощувала сама під час самоізоляції.