RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Відпочивальник показав моторошну знахідку на пляжі в Одесі

В Одесі на пляжі "Дельфін", де до цього часу перебуває затонулий танкер Delfi, з якого в море продовжує потрапляти нафта, в п'ятницю, 31 липня, на берег викинуло мертвого дельфіна.

Відповідне відео в Facebook опублікував одесит Віталій Гілевич.

На них можна побачити труп молодого дельфіна, якого викинуло море. За словами автора відео, побачивши його в інтернеті він подумав, що це фотошоп. Однак на місці він своїми очима переконався в його загибелі, яку він пов'язує з розливом нафти з Delfi.

"Звичайно, нафтопродуктів в море немає, нічого з Delfi не випливає, а це відео - фотошоп. Хто буде за це відповідати за цей пі**ець?", - підписав сумні кадри автор.

Як повідомляв "Апостроф", 24 липня стався черговий масштабний розлив палива з затонулого танкера Delfi. За словами заступника начальника Державної екологічної інспекції в Одеській області Віталія Караулова, фахівці відомства виявили пляму площею майже 7,5 тис. Квадратних метрів. Воно пішло в сторону берега на пісок пляжу.

У той же день буксири не змогли підняти танкера Delfi з акваторії морського порту в Одесі. Підрядна організація виявилася технічно не в змозі реалізувати свій план за допомогою буксирів.