RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Під Одесою авто стоять у "диких" пробках довжиною до 20 км - колапс показали на відео

Через ремонт на мосту над Хаджибейським лиманом на трасі Одеса-Київ функціонують тільки дві смуги, і машини шикуються в довжелезні черги, протяжністю по 20 км, і стоять у пробці по 40 хвилин.

Про це йдеться в сюжеті "Фактів".

Журналісти відзначають, що також фури з вантажами стоять в чергах, вони в свою чергу повинні проходити процедуру зважування на комплексі неподалік. При цьому, за розпорядженням влади, при температурі повітря понад 28 градусів, в'їзд фур до Одеси закритий, і їм доводиться чекати ночі.

В даний момент на обох сторонах моста встановлені патрулі поліції, вони допомагають розвантажити трасу і врегулювати потік транспорту.

Як уточнюють автори сюжету, міст через лиман будується вже 12 років, і в даний момент робітники прокладають три смуги в напрямку Одеси. Зокрема, вони встановлюють гідроізоляцію і палі для підтримки моста. Також під мостом планують встановити автоматизований вантажний комплекс, який буде контролювати вантажопотік без втручання людини.

Як зазначають будівельники, проект повинен бути закінчений у 2021 році. У той же час ця траса через популярність одеського напрямку для відпочинку цього літа стала проблемою для туристів.

Раніше "Апостроф" публікував матеріал про ціни у популярних санаторіях для оздоровлення в Одеській області.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: