RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які "притягують" до себе гроші: щастить у всьому

Гроші люблять всі, але не всі вміють їх заробляти і навіть витрачати. Астрологи впевнені, що на фінансову сферу життя людей впливають зірки, а тому назвали чотири знаки Зодіаку, які притягують гроші найбільше.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Телець

Представники цього знака Зодіаку дуже амбітні, тому мрії про подорожі, яхти і дорогі речі стають реальністю дуже скоро. Вони мислять масштабно і бажають все та багато. Все, що відбувається в житті Тельців, йде впритул з темою грошей. Вони люблять розкіш і викладаються максимально, щоб її мати.

Близнюки

У них з грошима взаємна любов і привабливість. Близнюки вміють добре рахувати і примножувати. Вони легко справляються навіть з найскладнішими завданнями, які доставляють не лише задоволення від процесу, а й хороший дохід. Представники цього знака Зодіаку вміють контролювати себе і не лінуватися, коли потрібно докласти максимум зусиль.

Діва

Представники цього знака Зодіаку люблять витрачати гроші і особливо на себе. Саме це підстьобує їх працювати і досягати високих результатів. Вони вміють не тільки багато працювати і заробляти, а й економити, а не тринькати все. Разом з тим, Діви не жадібні і завжди можуть виручити, якщо потрібні гроші.

Стрілець

Представники цього знака Зодіаку вміють не тільки заробляти, а й відкладати гроші. А все тому, що вони вміють мріяти і роблять це по повній. Заради отримання нових емоцій вони готові на багато що, тому й не лінуються. Але важливо пам'ятати, що гроші для Стрільця – не більш, ніж засіб для досягнення мети.

Як повідомляв "Апостроф", останній місяць літа для деяких буде наповнений подіями. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для чотирьох знаків Зодіаку, яких в серпні закрутить вир подій.