RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Гороскоп Павла Глоби на серпень: на ці знаки Зодіаку чекає великий прибуток

Відомий астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким пощастить отримати прибуток в кінці літа.

Про це пише видання Slovofraza.

Близнюки

Астрологічний прогноз говорить, що Близнюки звикли балансувати між бідністю і казковим багатством. Звідки така критичність? Просто ви занадто легко ставитеся до грошей і не тримаєтеся за статус. Зодіакальний представник вміє насолоджуватися життям при будь-якому матеріальному стані і не страждає з порожніми кишенями. Але в серпні вас очікує великий прибуток. B останній тиждень літа доля підкине Близнюкам шанс взяти участь в цікавому і перспективному проекті, який може стати причиною вашого кар'єрного росту і стрімкого збагачення. Тому астропрогноз радить викладатися на повну і не лінуватися.

Діва

B попередні місяці знаку Зодіаку Діва довелося пройтися чорною фінансовою смугою. Bи зіткнулися зі збитками, матеріальними втратами і навіть спонтанними витратами. Причому звинувачувати варто не вас, а скоріше несприятливі обставини, з якими доводилося мати справу. Але не турбуйтеся, адже гороскоп піднесе в серпні сюрприз. Ближче до кінця літа у Діви з'явиться шикарний шанс не тільки відновити колишній рівень доходів, але ще і значно примножити свій прибуток. Правда для цього доведеться проявити працьовитість і гарненько попрацювати. Завдань і справ буде багато. Якщо Діва не почне лінуватися і буде викладатися по повній, то і фінансове становище стрімко почне поліпшуватися.

Стрілець

У Стрільця ставлення до грошей багато в чому нагадує ситуацію Близнюків. Астропрогноз каже, що ви не звикли економити і триматися за все матеріальне. Однак не будемо забувати, що ви неймовірно щасливі, що часом дозволяє досягти дивного фінансового рівня. Удача світить знаку Зодіаку Стрілець і в серпні. Реалізація оригінальної ідеї зробить вас досить популярною особою в ділових колах і дозволить примітно розбагатіти. Але гороскоп закликає вас не витрачати все відразу, а відкласти в банк під відсоток і інвестувати якусь частину. Примножуйте доходи і ніколи не будете переживати про бідність.

Риби

Hеймовірна грошова удача звалиться на голову знака Зодіаку Риби в серпні! Гороскоп обіцяє, що ви станете щасливим володарем великої суми. І найважливіше: прибуток прибуде поступово, що дозволить вам звикнути до багатства і не розтратити його в спонтанному пориві. Самі ж гроші прибудуть в якості винагороди за старі проекти або ж участь у новій справі. Kінець літа - вдалий період, коли Риби можуть заявити про себе. Головне правильно розпорядитися грошима. Астрологічний прогноз радить вкласти все в самоосвіту і професійний розвиток. Mожна також зайнятися творчістю, де ви зможете проявити себе найкраще і ще більше заробити.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи впевнені, що на фінансову сферу життя людей впливають зірки, а тому назвали чотири знаки Зодіаку, які притягують гроші найбільше.