RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

У США від коронавірусу померла 6-річна дівчинка з України - її удочерили три роки тому

У вівторок, 4 серпня, в США померла від коронавірусу шестирічна Джіджі Морс, яку три роки тому удочерили з українського дитячого будинку Девід і Прісцілла Морс з округу Медісон.

Про це повідомляє Jackson Sun.

Дівчинка почала почуватись погано минулого тижня, після чого лікар діагностував вірусну інфекцію.

"Лікар сказав, що у неї вірусне захворювання, порекомендував відпочити і з'їсти стільки фруктового морозива, скільки вона захоче. Вона заснула і померла, і я не хочу жити без неї", - написала мати дитини.

"Початок її короткого життя був таким важким. Вона відчувала себе нелюбою, небажаною в тому дитячому будинку <...>, страждала від серйозних медичних проблем. Ми побачили її і відразу зрозуміли, що вона повинна бути нашою дочкою. Ми привезли її додому і дали зрозуміти, що будемо любити, як ніхто інший", - додав батько дівчинки Девід.

Джіджі стала першою дитиною, померлою від коронавірусу в своєму окрузі. Хоча хвороба, як правило, набагато небезпечніша для літніх людей, вона також може викликати серйозні ускладнення і у дітей з хронічними захворюваннями.

На сьогоднішній день в Сполучених Штатах зафіксовано понад 4,9 млн. випадків коронавірусу - і понад 160 тис. смертей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що станом на 7 серпня в Україні зареєстровано 1 453 нових випадків коронавірусної інфекції.