RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

На вулицях Одеси помітили шикарне колекційне авто і показали фото рідкісного "звіра"

Днями в Одесі помітили рідкісний американський автомобіль Chrysler Prowler, який або половину життя провів у приватній колекції, або був ввезений зовсім недавно, адже раніше цей екземпляр ніхто не бачив.

Про це повідомляє ТопЖир.

Chrysler Prowler (він же Plymouth Prowler) - дуже рідкісний "звір" не тільки на наших дорогах. Таких автомобілів було випущено менше 12 тисяч примірників, а випускалися вони всього кілька років на стику кінця 90-х-початку 2000-х років.

Крайслер Праулер - це справжній ретрокар нашого часу. А якщо точніше - неоретрокар, який років через 20 буде "на вагу золота".

Ні з чим незрівнянна зовнішність, споконвічно американський 3.5-літровий мотор, відкритий верх, старий-добрий 4-ступінчастий автомат і харизма, якою навряд чи може похвалитися якийсь сучасний автомобіль. Цей автомобіль - знахідка для колекціонера і відмінна інвестиція, особливо, в такому вигляді, як ця машина - червоне на темному.

Як повідомляв "Апостроф", в Німеччині інженери працюють над електромобілем майбутнього, який дозволить покупцям самим змінювати конструкцію, як тільки вони приїдуть додому, як Lego.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: