RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

Всі новини

Жінка отримала водійські права і була вражена - такого фото вона точно не очікувала

У США жінка вирішила обміняти свої старі водійські права на нові онлайн, однак отримавши посвідчення, документ її шокував. А все тому, що замість свого фото Джейд Додд побачила вельми дивну фотографію.

Про даний випадок розповідає Autoevolution.

Коли пані Додд зі штату Теннессі отримала поштою своє нове посвідчення, її ім'я, дата народження, стать, зріст і навіть колір очей були вказані вірно. Але на місці, де зазвичай розміщується фото самого водія, було зображення синього стільця.

Вона звернулася в департамент транспортних засобів, який видав цей документ. Браковані права негайно замінили на нові, з фотографією Додд, як і годиться, але фото посвідчення зі стільцем вже встигло розлетітися по соцмережах.

Журналістам місцевого телеканалу в департаменті пояснили, яким чином на документі виявився знімок стільця. Справа в тому, що кілька років тому співробітник Центру обслуговування водіїв, фізичної установи, в яку Додд прийшла фотографуватися, зробив дві помилки: спочатку він випадково зняв порожній стілець, а потім зберіг це фото в профілі американки.

"Коли клієнтка поміняла прострочені права, вона отримала знімок стільця, оскільки це була остання фотографія, збережена в її профілі", - пояснили в департаменті.

Як повідомляв "Апостроф", 17 липня в Україні набрали чинності нові правила отримання водійського посвідчення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: