RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Львові коронавірус вбив водія "швидкої" - він рятував людей 30 років

У Львові від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер водій Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Мар'ян Сидор, який більше 30 років свого життя віддав справі порятунку людей.

Про це йдеться в повідомленні ЛОЦЕМД МК на сторінці у Facebook.

Чоловіка у важкому стані шпиталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру, де, незважаючи на зусилля лікарів, він помер.

"У сім’ї ЛОЦЕМД МК непоправна втрата – від COVID-19 сьогодні помер наш колега Сидор Мар’ян Антонович, який 30 років свого життя віддав служінню людям. Працював водієм екстреної допомоги на ПС-5 міста Львова. Завдяки його праці було врятовано багато людських життів", - йдеться в повідомленні.

В медичному закладі висловили співчуття рідним та близьким померлого, а також застерегли українців бути свідомими перед страшною загрозою коронавірусу.

"COVID-19 не є міфом, вигадкою чи тим, чим можна злегковажити. Вірус не обирає, кого вражати, й у зоні ризику щодень перебувають наші медики. Бережіть себе і рідних!", - написали медики.

Як повідомляв "Апостроф", за минулу добу, 13 серпня, в Україні зафіксували 1 732 нових випадки коронавірусу, що стало новим антирекордом.