RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

В Умані дівчина за кермом BMW обігнала Ferrari: з'явилося видовищне відео гонок

1-2 серпня в Умані Черкаської області пройшли змагання з драг-рейсингу в рамках другого етапу Професійної Української драг-рейсингової серії PROUDRS ADRENALIN DRIVE DRАG RACING, переможцем яких стала Дар'я Зінченко.

Про це повідомляє Avto24.

Гонщиця Дар'я Зінченко, яка змагалася на задньоприводному автомобілі BMW M3 з механічною коробкою передач, отримала перемогу в класах ProRVD і StreetRVD, а також зайняла друге місце в класі DDL.

Автомобіль гонщиці був підготовлений командою Culibeen Engeniring. Це міська версія драгстера БМВ М3 Е36.

Суперкар має грунтовно допрацьований двигун S50B30 - тепер його потужність складає 1050 к.с.

Незважаючи на те, що цей BMW E36 проїжджає "квотер" (402 метра) за 9,6 сек, на ньому можна поїхати в магазин або відвезти дітей в дитячий садок: повністю збережені обшивка салону, сидіння, а також магнітола.

В своїй основі драгстер має тільки елементи БМВ: коробку, двигун, задній редуктор. Варто зауважити, що незважаючи на потужність S50B30, машина обладнана механічною коробкою передач.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі помітили рідкісний американський автомобіль Chrysler Prowler, який або половину життя провів у приватній колекції, або був ввезений зовсім недавно - раніше цей екземпляр ніхто не бачив.