RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У МОЗ розповіли, що буде з навчанням в школах у "червоній" карантинній зоні

У школах в "червоній" зоні епідемічної небезпеки навчання буде проводитися виключно в онлайн-режимі.

Про це заявив головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко на конференції "Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021", передає УНІАН.

Він підкреслив, що на територіях підвищеної небезпеки зараження COVID-19 шкільні заняття будуть проводитися виключно в онлайн-форматі.

"Ми розуміємо, що якщо будуть деякі школи в "червоній" зоні, то буде введено онлайн навчання на той період, поки регіон буде перебувати в "червоній" зоні", - заявив головний санітарний лікар країни.

Він зазначив, що в разі дотримання правил обережності, кількість нових заражених в цих зонах може знизитися і таким чином діти зможуть піти в школу з вересня.

"Думаю, якщо ми будемо разом дотримуватися протиепідемічних правила, що зазначені в наших рекомендаціях, це дозволить нам своєчасно якісно займатися профілактикою поширення коронавірусної хвороби, почати освітній сезон і закінчити його так, як ми припускаємо - у звичайній офлайн формі", - зазначив Ляшко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в уряді назвали міста і регіони України, які опинилися в "червоній" зоні - підвищеної небезпеки зараження коронавірусом. Такі населені пункти є в Рівненській, Львівській, Івано-Франківській та Одеській області.