RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Голодні коти два тижні прожили під замком з померлою господинею - допомоги дочекалися не всі

У Києві на проспекті Науки, 9 померла літня жінка, яка проживала самотньо. Про смерть жінки дізналися лише через два тижні. Весь цей час в квартирі з померлою власницею знаходилися замкненими без води та їжі чотири коти. Одна кішка вже померла.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Волонтери забили в тривогу через зволікання поліції вирішити долю нещасних тварин. У притулку тварин ніяк не могли домовитися з поліцією, аби забрати тварин.

"Через внутрішні причини поліція не пускає навіть родичів в квартиру небіжчиці, але в той же час не пускають і забрати живих котиків.... Сьогодні сусідка померлої жінки, якій 75 років, була доведена просто до білої гарячки порожніми обіцянками співробітників райвідділу поліції віддати котиків", - повідомили в спільноті "Притулок Ірини Добролюбової" у Facebook.

За словами волонтерів, поліція не діє в наданні допомоги, в тому числі ветеринарної, закритим в квартирі з трупними отрутами без їжі і води тваринам.

В поліції пообіцяли вирішити питання щодо влаштування і лікування тварин.

"Ситуацію ми вирішили. О 12 годині будемо за адресою, прийде юрист, представники ЖЕКу, складемо акт і передамо котів волонтерам", - розповіла ТСН.ua прес-офіцер Голосіївського управління поліції Києва Христина Кір'якова.

За словами волонтерки Аліни, котів у квартирі може бути більше: "Мені близька подруга жінки, яка померла, сьогодні сказала, що котів усього було п'ятеро, тож, якщо одна кішка - найстарша і найслабша - померла, то їх там може бути й чотири. Коли зайдем до квартири, самі все побачимо".

Як повідомляв "Апостроф", рятувальники з організації Animal Rahat в Індії витратили чотири дні, щоб видалити смолу з собаки, виявленого вмираючим на вулиці - він навіть не міг ходити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: