RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Астрологи назвали 3 найкрасивіших знаки Зодіаку серед жінок

Краса жінки залежить від багатьох чинників, однак жінка, яка красива душею, завжди вражатиме уяву чоловіків. Астрологи стверджують, що справжня жіночність і чарівність багато в чому залежать від зірок, під якими народилася представниця прекрасної статі.

Три знаки Зодіаку, під якими народжуються найкрасивіші жінки, назвало видання Slovofraza.

Водолій

Жінки, народжені під знаком Водолія, по праву зайняли перше місце в рейтингу найкрасивіших жінок. Вони мають не тільки хороші фізичні дані, але і духовні. Незалежні, волелюбні Водолії, зберігають свою зовнішню привабливість в будь-яких ситуаціях. Жінки цього знака Зодіаку займаються тільки тими справами, які приносять їм задоволення, а тому не спрямовують свою енергію на непотрібні емоції і справи. Представниці цього знаку Зодіаку володіють неймовірним магнетизмом і буквально випромінюють внутрішнє світло, приваблюючи до себе чоловіків.

Терези

Друге місце в рейтингу найкрасивіших знаків Зодіаку займають жінки-Терези, які є уособленням чарівност і грації. В цих жінках поєднуються зовнішня краса, привабливість і дуже поганий характер з бажанням постійно маніпулювати людьми. Жінки-Терези для підтримки своєї краси навіть готові на будь-які дії - від косметолога до хірургічної операції. Головне - бажаний результат. Однак, чого не можна не відзначити: представниці цього знака Зодіаку володіють відмінним смаком.

Діва

Почесне третє місце серед найкрасивіших жінок знаків Зодіаку належить Дівам, внутрішня краса яких вабить до себе, як магніт. Їх погляд завжди світиться добром, посмішка чарує і плавна хода здатні підкорити будь-якого чоловіка. Діви мають здатність подати себе таким чином, що їхні кохані будуть все життя впевнені у своєму щасті - адже поруч з ними така жінка.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці літа Bсесвіт приготував зодіакальним представникам не найпростіший вибір. Деяким знакам доведеться прийняти дуже важливе рішення у своєму житті.