RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Жінка переїжджала щомісяця в нове місто впродовж двох років - її висновки вражають

Мешканка Нью-Йорку Джен Гланц в один день вирішила кардинально змінити своє життя і розпочала подорож містами Америки, яка тривала два роки. У результаті жінка зробила 5 висновків, які будуть корисними кожному.

Про це пише Insider.

Жінка розповіла, що після п'яти років життя у Нью-Йорку, вона зрозуміла, що не отримує від цього ніякої користі і задоволення.

"Я витрачала більше третини своєї зарплати на оренду квартири площею менше 400 кв. футів, і я кожен день гуляла в одному і тому ж районі, дотримуючись свого нудного розпорядку - їла в одних і тих же ресторанах, ходила в одні і ті ж кав'ярні і за покупками в тих ж самі магазини.

Протягом останніх двох років я працювала на себе, тому більшу частину своєї роботи я виконував на дивані і за кухонним столом. Я зрозуміла, що пора зібратися і відправитися в нове місце", - розповіла Джен.

Жінка продала 90% свого майна і поклала кілька коробок з речами на пам'ять, які були занадто громіздкими, щоб з ними подорожувати, в підвалі будинку своєї сім'ї. Спакувавши дві валізи з предметами першої необхідності, вона вирушила у свою незабутню подорож.

За два роки вона жила в містах Остін, Денвер, Портленд, Чикаго, Лос-Анджелес і інших, і засвоїла для себе п'ять цінних уроків, які змінюють життя.

1. Вам не потрібна шафа з одягом

До того, як я зробила цю зміну, я стала хранителем швидкої моди, тримаючись за речі, які носила, можливо, раз на рік, а потім запихала назад в свою шафу.

Життя на двох валізах навчило мене творчо підходити до створення нарядів, щоб я могла повторно використовувати їх і перетворювати повсякденний наряд в модний, якщо буде потрібно. Я подорожувала з основними речами, такими як чорні легінси, джинси, піджак, дві блузки, прості, але красиві футболки і балетки, які могли б створити денний та вечірній образи. Кожного разу, коли у мене виникала спокуса оновити ці образи, я додавала сміливе кольє з яскравими квітами або блискітками, щоб змусити себе відчути, що на мені щось інше, ніж минулого тижня.

2. Дивні житлові приміщення роблять вас більш толерантними

Протягом багатьох років, живучи в одній квартирі в Нью-Йорку, я почувалася комфортно. Але коли я жила в нових містах, я зупинялася в чужих квартирах, які знаходила на AirBnb, Craigslist або в групах Facebook.

Квартири, які я орендувала, рідко виглядали так, як на фото, і у них завжди були сюрпризи (недоліки ремонту, крихітна ванна, в яку важко поміститися, цвіль, дивні запахи, скрипучі ліжка і багато іншого). Спочатку я нудьгувала за домівкою і нудьгувала за своєю старою спальнею, простирадлами, але поступово я звикла жити в дивних місцях і справлятися з цим, оскільки завжди був 30-денний відлік, поки я не опинюся в іншому місці.

3. Прогулянка - кращий спосіб пересування

Коли я проводила цей живий експеримент, у мене з собою не було машини. Це означало, що моїм єдиним засобом пересування була ходьба пішки. Іноді я їздила на велосипеді, але здебільшого я гуляла. Часто це був найкращий спосіб побачити нове місто і наштовхнутися на круті ресторани і визначні події, які я б пропустила, якби мала машину.

Це допомагало мені в незнайомих місцях відчувати себе, як вдома.

4. Ви можете заводити друзів де завгодно

Я ходила на місцеві заходи та зустрічі раз на тиждень, щоб познайомитися з новими людьми. Я турбувалася тільки про те, щоб подружитися. Оскільки я збиралася бути в багатьох містах і в жодному з них надовго, я ставила собі питання, чи не буду я відчувати себе самотньою.

Щоб уникнути цього, я пообіцяла собі хоча б раз на тиждень відвідувати місцевий захід або зустріч. Коли я йшла на ці заходи, я пробувала поговорити як мінімум з п'ятьма новими людьми. Зрештою, я завела друзів в більшості цих міст, з якими я в підсумку їла і розважалася, і з того часу підтримую зв'язок. Ви можете знайти друзів в будь-якому новому місті, вам просто потрібно показати себе там.

5. Ви економите більше грошей, ніж думаєте

Подорож з двома валізами не дозволяла мені купувати непотрібні речі. Я рідко купувала новий одяг, що економило мені не менше 100 доларів щомісяця. Я витрачала менше на оренду, оскільки багато міст дешевші, ніж Нью-Йорк, і часто знімала квартири на місяць, які були як мінімум на 25% дешевше, ніж моя попередня оренда на Манхеттені.

Найдорожча частина життя в нових містах - це їжа - хочеться спробувати все. Я поставила собі за мету харчуватися не вдома тільки один раз в день, а на наступний день брати залишки їжі додому.

"Продаж всього майна, відмова від оренди і переїзд в нове місто щомісяця можуть бути радикальними для більшості людей, однак порушення рутини і звичок може змінити життя, навіть якщо ви захочете це зробити", - резюмувала Джен.

Раніше "Апостроф" розповідав про 8 замків, які можна орендувати з друзями менш ніж за $50 на добу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: