RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Сергій Міхалок отримав від Зеленського звання Заслуженого артиста України

У День Незалежності України президент Володимир Зеленський присвоїв лідеру груп "Ляпіс 98" та BRUTTO звання "Заслуженого артиста України".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Сергія Міхалка.

"Президент України Володимир Зеленський вручив Сергію Михалку почесне звання "Заслуженого артиста України". Вітаємо нашого художнього керівника! Слава Україні! Живе Білорусь!", - сказано в публікації.

Крім того на сторінці розміщено фото Міхалка з посвідченням заслуженого артиста України і відео моменту, коли Зеленський вручив йому його.

Також раніше Міхалок опублікував привітання України з Днем Незалежності. Він разом із сином на пляжі виконав на честь свята куплет своєї пісні "Воїни Світла".

Раніше "Апостроф" розповідав, що нещодавно соціальних мережах Сергія Міхалка з'явилися фотографії з Володимиром Зеленським та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, які перебували в Запоріжжі з робочим візитом. "Воїни світла!" - підписав лідер "Ляпіса 98" серію знімків в одному із закладів міста. Публікація Михалка, однак, не знайшла підтримки у його фанатів: користувачі Facebook не згодні, що чинний глава держави і його команда заслуговують такої назви.