RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Володимир Холодний збив курсанток в Києві: хто він і що про нього відомо

У Міністерстві оборони України назвали ім'я військового, який 25 серпня, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наїхав на трьох 23-річних курсанток Військово-медичної академії на вулиці Зоологічній в столиці. Ним виявився начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Чоловіка затримали, зараз він знаходиться в СІЗО.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Начальник Військово-медичної академії Валерій Савицький повідомив, що за кермом Toyota Prius, який в'їхав в дівчат, знаходився начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний.

Постраждалі дівчата - випускниці цивільних медичних вишів, які недавно здали успішно іспити у Військово-медичну академію. У той день вони повинні були отримати військову форму. Стан постраждалих дівчат оцінюється як стабільно важкий.

Також в мережі показали фото майора Холодного.

"Ось і майор, 1974 року народження, який на Toyota Prius "розсікав" п'яним по території вулиці Зоологічної та розчавив трьох дівчат-курсанток. З важкими травмами їх було госпіталізовано, двох - в військовий госпіталь, найважчу - в 17 лікарню політравми. Медики боряться за її життя", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу dtp.kiev.ua.

ЗМІ повідомляють, що під час затримання Холодний, у крові якого виявили 2 проміле алкоголю, намагався чинити супротив.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися нові подробиці про стан здоров'я курсанток, яких напередодні збив п'яний майор на території однієї з військових частин Київського гарнізону. Повідомляється, що двом постраждалим ампутували по нозі. У ще однієї постраждалої переломи обох ніг.