RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Він псих, що живе минулим: в Росії пояснили, навіщо Лукашенко вплутався в історію з Навальним

Відомий адвокат Марк Фейгін пояснив, чому президент Білорусі Олександр Лукашенко, вирішив дати оцінку отруєнню Олексія Навального і активно відстоює свою позицію.

Про це він сказав "Апострофу".

"Тут є два пояснення. По-перше, Олександр Григорович людина не зовсім здорова психічно. Це факт. Я поговорив з масою людей, які на відстані або безпосередньо його діагностували. Зокрема, з Дмитром Щегельським", - розповів адвокат.

За словами Фейгіна, Щегельський випустив цілу доповідь разом з депутатами Верховної ради Білорусі на тему Лукашенка, де докладно розказано про розлади його особистості.

"По-друге, дуже важливим є те, що він загнаний в мишоловку. Головним кошеням був Кремль, який його туди загнав. Тому він вже не знає як розшаркатися перед Путіним, щоб показати якось свою корисність. В тому сенсі, що "дивіться, Навального отруїли на Заході, щоб розгойдати ситуацію по Білорусі". Саме цю абсолютно інфернальну версію він видав в розмові з прем'єром Мішустіним. І так запобігливо він це робив... Ось він розповідає, що якось там шарудить папірцями, посилається, говорить, що Берлін розмовляв з Варшавою. Хто розмовляв? Про що розмовляв", - розповів адвокат.

За його словами, це просто спосіб пропагування, який спрямований на те, що він все ще живе минулим.

"Ось він думає, що це скаже і в Білорусі йому повірять, в Москві оцінять, а на Заході зреагують. А він вже втратив тих, на кого повинен був впливати цією пропагандою. Народ Білорусі його не сприймає. І тому це струс повітря направлений тільки на адресу Москви. Мовляв, "дивись Володимир Володимирович, я ще в пригоді стану, не треба мене поїти чаєм з "Новачком". Саме ось так це і виглядає", - вважає він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Лукашенко загнаний в мишоловку кошеням по імені Кремль - Марк Фейгін.