RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Марс переходить в ретроградну фазу: як це позначиться на всіх знаках Зодіаку

З 9 вересня по 14 листопада відбудеться ретроградний рух Марса, який торкнеться всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляє "Апостроф", про це з посиланням на Анджелу Перл пише видання "Слова і фрази на кожен день".

Так, Овнам з 9 вересня доведеться справлятися з перешкодами, щоб досягти своїх цілей. Астролог радить не поспішати з важливими рішеннями, щоб уникнути помилок.

Тельцям під час ретроградного руху планети буде складно закінчувати розпочату справу. Анжела Перл рекомендує звернути увагу на плани, які можна швидко реалізувати.

Для Близнюків ситуація втілиться неможливістю втілити свої мрії. До 14 листопада у них не вийде організовувати зустрічі або заходи. Близнюки можуть скасувати поїздки, відмовитися від подорожей.

Для Раків час ретроградного руху Марса - час змін. Астролог радить звернути увагу на незавершені проекти, попрацювати над помилками, скорегувати плани, щоб після 14 листопада втілити нові і закінчити старі проекти.

У Левів може зірватися поїздка або зупиняться юридичні справи. Не варто починати навчання, краще не прагнути до втілення нових проектів. Астролог радить попрацювати над плануванням, щоб після 14 листопада прийматися за активну роботу.

Діви не мають розраховувати на великі заробітки. Через Марс затримаються виплати, але Діви зможуть взяти паузу по оплаті рахунків, домовившись про канікули. Астролог радить скоротити витрати для повсякденних потреб.

Марс може наштовхнути на конфлікт. Терезам буде складно домовлятися і дотримуватися домовленості. Не виключена пауза в роботі з клієнтами. Терезам належить набратися терпіння, щоб не погіршити ситуацію в роботі.

Для Скорпіонів з початку вересня до 14 листопада буде час для турботи про здоров'я. Експерт рекомендує бути обережними та не планувати операцій, які можуть піти не за планом.

Стрільцям доведеться проводити багато часу з дітьми і вирішувати їх проблеми, підвищуючи авторитет. У цей період Стрільці також можуть відчути деяке охолодження в почуттях.

Козероги можуть завершити ремонт. Деякі їх угоди можуть піти не за планом, зокрема, з купівлі-продажу нерухомості. Не виключено, що їм доведеться відкласти переїзд, буде можливість підготуватися і після середини листопада закінчити справи.

Водоліям Марс принесе зниження кількості контактів. Вони будуть скорочувати зустрічі, відмовлятися від поїздок, цей період не принесе розчарувань, якщо направити сили на зміцнення сім'ї та проводити час з вузьким колом близьких людей.

Рибам астролог рекомендує не піддаватися імпульсивним витратам, обережно поводитися з накопиченнями, щоб не втратити їх.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, якими талантами володіють представники різних знаків зодіаку.