RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рекламники створили кумедні плакати про носіння масок: люди виглядають, як гуманоїди

Для захисту від коронавірусу люди використовують багато дивних масок і їх "замінників". Багато хто носить медичні маски неправильно. У зв'язку з цим в Бразилії ініціювали соціальну рекламну кампанію про важливість правильного носіння маски на обличчі - так, щоб були закриті і ніс, і рот.

Про це пише Ads of the World, публікуючи фото незвичайних рекламних плакатів.

На рекламі також є інструкція, як носити маску. Опускати її під ніс - неправильно.

Відзначається, що значна частина населення Бразилії не дотримується правил карантину, в тому числі, правила носіння масок. Більшість, як і в Україні, носять їх на шиї або підборідді.

"Приклади неправильного носіння маски владою, артистами і політиками в засобах масової інформації також відволікає населення від її правильного носіння. Для багатьох, особливо для бідних громадян, маска стала марним аксесуаром. Тому газета Correio da Bahia, лідер за тиражем і кількістю читачів в штаті звернулася в агентство з проханням провести кампанію по залученню уваги населення до цієї серйозної проблеми, яка ставить під загрозу здоров'я кожного", - зазначає видання.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на станції метро "Лівобережна" чоловік одягнув костюм чумного доктора часів середньовіччя - з великим пташиним дзьобом замість маски. Пізніше в харківському метро помітили пасажира, який для захисту від коронавірусу надів дивну маску, що закриває все обличчя.