RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Як буде виглядати новий iPhone: в мережу злили "шпигунське" відео

У мережі з'явилося шпигунське відео, на якому імовірно показана задня частина корпусу старшої версії iPhone 12 Pro.

Як повідомляє "Апостроф", відповідні кадри опубліковані в Twitter EverythingApplePro.

Цей неофіційний ролик підтверджує дані, які були отримані під час попередніх витоків інформації. З високою ймовірністю, саме так буде виглядати задня частина серійного iPhone 12 Pro.

Зокрема, відео підтверджує повернення до "прямокутної" формі з плоскими гранями часів iPhone 4 і 5 (у нових планшетів iPad Pro, як відомо, така ж форма корпусу), а також збереження впізнаваного квадратного блоку основної камери, але з однією важливою зміною. У блоці, крім трьох великих отворів під звичайні модулі камери, одного меншого отвору для спалаху, і найменшого отвору справа під мікрофон, з'явився ще один невеликий отвір знизу, який імовірно призначений під сканер LiDAR, як у представленого в березні iPad Pro 2020.

Крім того, на відео помітний кільцевой модуль нової системи бездротової зарядки з магнітним позиціонуванням, яка нібито складається з 36 магнітів. Сильні магніти будуть автоматично розміщувати смартфон в оптимальному положенні на зарядній станції.

Раніше "Апостроф" розповідав, що блогер Джон Проссер, який частенько зливає інформацію про новинки компанії Apple, заінтригував першою інформацією про нові моделі смартфона iPhone 12.