RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Apple презентувала iOS 14: що змінилося і як встановити новинку

Компанія Apple представила оновлення iOS до 14-ї версії, що стало приємним сюрпризом для багатьох.

Про це пише The Sun.

Одним з ключових нововведень нової версії операційної системи користувачі вважають віджети робочого столу, які можна об'єднувати в мініатюрні піктограми.

Крім того, в новій версії з'явилася можливість замінити стандартні браузер і пошту на додатки від інших розробників.

Також з'явилася бібліотека додатків, яка систематизувала софт і в цілому полегшила навігацію.

Змінилися з оновленням і дзвінки додатків "Телефон", FaceTime і інших, тепер виклик не відверне вас від важливої справи.

Крім того, був представлений компактний інтерфейс Siri і в цілому були помітно розширені механізми безпеки вашого гаджета.

Ще одним приємним сюрпризом стала підтримка бліц-додатків, які можна запускати без установки.

Серед іншого, була збільшена швидкість спрацьовування затвора камера, а також на екрані з'явилися індикатори запису на камеру або мікрофон. Також з'явилася можливість надати додаткам тільки приблизне місце розташування. За допомогою нової функції CarKey ви зможете перетворити ваш смартфон в віртуальний ключ від автомобіля.

Завантажити iOS 14 досить просто. Потрібно перейти в меню "Налаштування" - "Основні" - "Профілі" та вибрати профіль бета-версії iOS 14 і видалити його. Після цього треба перейти в розділ "Оновлення ПО" і виконати пошук оновлень.

Нагадаємо, що у вівторок, 15 вересня, компанія Apple на своїй презентації "Час летить" представила новий годинник Apple Watch 6.