RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В Україні Renault Arkana збиратимуть на ЗАЗі: з'явилися характеристики і ціни

Renault Arkana збиратимуть на українському заводі ЗАЗ, і вже зараз виробник озвучив характеристики автомобіля і його вартість.

Як пише "Апостроф" зі посиланням на Auto24, для України доступні два бензинових двигуни і два типи трансмісії: варіатор або механіка. Є також комплектація автомобіля з повним приводом, а варіантів кольору кузова - сім.

Базова версія Renault Arkana з механічною коробкою передач і атмосферним мотором в Україні коштує 17 600 доларів. У Росії ж така версія дешевше - 15 тисяч доларів. Така комплектація включає в себе майже всі активні системи безпеки, кондиціонер, електричні склопідйомники і сталеві колісні диски.

Інші ж комплектації мають суттєвий відрив від базової. Уже в другій версії стають доступними парктроник, датчики дощу і світла, ключ-карти з можливістю дистанційного запуску двигуна, підігрів сидінь і інші приємні речі.

Третя комплектація включає в себе великий тачскрін екран, клімат-контроль, оригінальне підсвічування салону, камеру заднього огляду, легкосплавні диски і інше. А ось найдорожча збірка може похвалитися аудіосистемою Bose і шкіряним салоном.

Найдорожча Renault Arkana в максимальній комплектації в Україні коштує 28 180 доларів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗАЗ анонсували виробництво автомобілів Renault в Запоріжжі. Завод було переоснащено згідно з останніми стандартами відомого бренду.