RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Понад 600 поліцейських патрулюють в Умані: перші адмінпорушення і фото

У суботу, 19 вересня, вулиці міста Умані (Черкаська область), де паломники-хасиди святкують початок нового року за іудейським календарем, патрулювали близько 600 українських поліцейських, а також 6 поліцейських з Ізраїлю.

Про це повідомили в прес-службі поліції Черкаської області.

Як сказано в повідомленні, за час патрулювання місць паломництва хасидів поліцейські склали 7 адміністративних протоколів.

"Серед них - статті 203-1 (Невиконання рішення про заборону в'їзду в Україну) і 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України), 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) і 173 (дрібне хуліганство) кодексу України про адміністративні правопорушення", - уточнили в прес-службі.

Зведений загін поліцейських буде нести службу в Умані до завершення святкування іудейського Нового року Рош га-Шана. Наразі порушень громадської безпеки і порядку не зафіксовано.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ затримали жителя Умані, який публікував в популярній соцмережі пости, в яких принижував представників єврейської національності і закликав до знищення євреїв.