RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо найкращі потримані авто для водіїв-початківців

Експерти склали перелік найбільш доступних уживаних міських автомобілів, які будуть кращим варіантом для водіїв-початківців, для яких часто вартісне авто і висока ціна навчання стають причиною відмовитися від отримання водійського посвідчення.

Про це повідомляє What car?

Наведені в переліку автомобілі є ідеальними для новачків - їхня вартість не настільки висока, а водійських навичок вони вимагають на достатньому рівні.

Ford Ka +

Це авто не настільки відоме, але вважається одним з найбільш просторих автомобілів у своєму класі. Модель має 4-циліндровий двигун.

Vauxhall Corsa

Це авто потрапило до списку автомобілів для новачків. Багато людей відзначили, що Corsa легко керувати: він легко маневрує, видимість хороша, а експлуатаційні витрати низькі. Крім того, він недорогий, що робить його дуже доступним автомобілем для початківців.

Seat Ibiza

Seat Ibiza - невеликий автомобіль з великим багажником та великою кількістю місця для товаришів ззаду, плюс - ним приємно їздити. Хоча автомобіль не відноситься до економних за споживанням пального, але Ibiza є одним з найбільших автомобілів у своєму класі.

Hyundai і10

Це авто має чудову видимість спереду та достатньо місця для високих пасажирів. Його 1,0-літровий двигун, можливо, не є надто потужним, але економія пального пристойна.

Volkswagen Up

Volkswagen Up - чудовий вибір для водіїв-початківців, адже він приємний в їзді, має невеликі розміри та швидкий двигун. Все це стосується і його братів і сестер Mii та Citigo, але Up має класичний інтер'єр і найвищий офіційний показник економії пального.

Seat Mii

Це авто варто обирати поціновувачам спортивних автомобілів. Він має 16-дюймові легкокеровані колеса, передні протитуманні фари та спортивну підвіску.

Skoda Citigo

Skoda Citigo настільки ж практична, як і її брати та сестри Seat та Volkswagen, але її пакет в цілому більш стриманий та розумний. Ви можете придбати краще обладнану модель SE за менші гроші, ніж Up, яка буде оснащена предметами розкоші, такими як кондиціонер, якісні диски та модернізована інформаційно-розважальна система з Bluetooth та телефонним з’єднанням для запуску програм із вашого мобільного.

Nissan Micra

Nissan Micra має не тільки автоматичне екстрене гальмування, щоб запобігти зіткненню на низькій швидкості, але й попередження про виїзд з смуги руху.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo - це просторий невеликий автомобіль із великою кількістю обладнання в стандартній комплектації.

Skoda Fabia

Skoda Fabia є справді хорошим вибором для молодих водіїв. Кермо легке, всі елементи керування мають точні відчуття, а зовнішня видимість справді хороша. Моделі SE навіть стандартно отримують задні датчики паркування. Fabia випускається з усіма новітніми технологіями, такими як інформаційно-розважальна система із сенсорним екраном, підключення смартфонів та автоматичним екстреним гальмуванням.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали найкращі електромобілі, які з'являться в 2021 році.