RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Осіннє рівнодення 2020: чим небезпечне 22 вересня і як привернути удачу

У вівторок, 22 вересня, о 16:30 за київським часом настане осіннє рівнодення: це означає, що тривалість дня і ночі будуть однаковими, а вже скоро ночі почнуть ставати довшими. Традиційно день осіннього рівнодення є радісним святом підведення підсумків за рік і вдячності за все хороше в році, що минає. Однак в 2020 році він може нести негативне забарвлення, оскільки 2020 рік високосний.

Осіннє рівнодення: як правильно загадати бажання 22 вересня

Детальніше про цей день, його традиції і прикмети розповідає "Апостроф".

Наші предки вважали, що день осіннього рівнодення несе певну енергетичну силу і дуже важливо провести його правильно. Також з цим днем пов'язано чимало заборон, прикмет і традицій дня. А ось астрологи кажуть, що цей день буде особливим у 2020 році.

Чому цей період небезпечний у 2020 році

День осіннього рівнодення пов'язують із святкуваннями, радістю і прощанням зі старими помилками і негараздами. Однак негативне забарвлення в цьому році йому може надати високосний рік. Справа у тому, що багато думок 22 вересня можуть матеріалізуватися і спричинити сильний вплив на життя. Тому рекомендується в цей день бути обережними з висловлюваннями і бажаннями.

Для того, щоб позбутися неприємностей і завершити негативний період в житті, астрологи радять провести прибирання в оселі і викинути непотрібні речі. Ця традиція, до речі, зберігається ще з язичницьких часів.

Головні традиції дня осіннього рівнодення

Одним із важливих обрядів в день осіннього рівнодення було було спалювання старих непотрібних речей - так прощалися з неприємностями і хворобами. Ще цей період сприятливий для розриву токсичних стосунків.

Цього дня також чекали, щоб загадати бажання на наступний рік і подякувати вищим силам за все хороше, що залишилося минулого року.

Що не можна робити на осіннє рівнодення

22 вересня не можна конфліктувати, щоб не порушувати тонкий баланс добра і зла дня осіннього рівнодення. Сумні думки в цей день відженуть від вас удачу і везіння.

Не варто також в цей період починати нові справи - вони не принесуть успіху.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 21 вересня, в Україні святкували Різдво Пресвятої Богородиці.