RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У мережу злили фото нових BMW M3 та M4 і назвали характеристики

Незадовго до офіційної прем'єри в мережі опублікували перші знімки нових BMW M3 і M4, а також назвали основні характеристики BMW нового покоління.

Про це повідомляє BMW Blog.

За словами фахівців, ще ніколи зовнішність M3 не відрізнялася від звичайної 3-Series так радикально.

Нові найпотужніші версії 3- і 4-Series отримали величезні решітки радіатора, названі "ніздрями". Окрім решітки, повністю змінено оптику, інший капот і більш спортивний бампер.

Передній вигляд нових авто більш схожий з 4-Series, ніж з седаном. Ззаду M3 змінився не так сильно в порівнянні з G20. Привертають увагу чотири патрубки випускної системи, які давно стали візитною карткою сімейства.

Під капотом BMW M3 / M4 розташувався рядний 6-циліндровий мотор об'ємом 3 л. Агрегат не новий, його вже оцінили на X3 M і X4 M. Потужність "шістки" з двома турбінами - 473 л. с., а крутний момент - майже 600 Н·м. Розробники обіцяють і нову версію Competition, у якій віддача перевалить за 500 "коней".

Більша частина модифікацій M3 і M4 будуть оснащені 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом. Однак для любителів класики німці випустять задньопривідні варіанти моделей з 6-ступеневою "механікою".

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали найкращі електромобілі, які з'являться в 2021 році.