RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Вживані авто з яких країн краще купувати: детальне роз'яснення

В Україні користуються попитом вживані автомобілі, проте не всі знають кращі країни для придбання транспортного засобу.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Якість авто часто залежить від країни покупки. Важливу роль відіграють клімат, де користувалися машиною, ментальні звички людей по відношенню до транспорту.

Італія

Ця країна приклад ситуації, коли важливий клімат для авто. Оскільки в Італії спекотно, то і машина погано зберігається - вигоряє колір, псується лакове покриття. Тому там автомобілі часто полірують або перефарбовують. Але є хороший момент - на авто немає іржі.

Ментальний нюанс (також вузькі вулиці) - італійці часто погано паркуються, пошкоджуючи авто. На багатьох машинах можна помітити тріщини бампера або притертості.

Також в Італії на авто не вистачає деяких опцій, наприклад підігріву сидінь. Він там просто не потрібен.

Франція

Більшість громадян Франції не дуже акуратно поводяться з автомобілями. Тому їх транспорт часто отримує дефекти. Не заморочуються і обслуговуванням ТЗ (транспортний засіб), тому вони можуть потребувати ремонту та догляду.

Швейцарія

Автомобіль з цієї країни сміливо можна купувати. Свої машини там бережуть, лагодять в найдорожчих обслуговуючих станціях. Також значний плюс - хороші дороги, які не "вбивають" ТС.

Швеція

Ситуація схожа зі Швейцарією - якісне обслуговування, дороги і дбайливе ставлення до машин. Однак є нюанс в холодному кліматі, який впливає на появу іржі на авто.

Польща, Литва, Болгарія

Автомобільний ринок цих країн користується великим попитом серед українців. На це є ряд причин: великий вибір, невисокі ціни, близькість країн, щоб пригнати авто.

Однак не все так добре, адже багато ТС не в дуже хорошому стані. Найчастіше дефекти відразу непомітні, тому легко "потрапити в пастку".

Також мало хто знає, що більшість машин в цих країнах старі, їх пригнали з Західної Європи.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на зростання цін на вживані автомобілі, вартість деяких авто стала меншою.