RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Любовний гороскоп на тиждень: астрологи дали поради для всіх знаків Зодіаку

Астрологи стверджують, що останні дні вересня і початок жовтня принесуть знакам Зодіаку кардинальні зміни в особистому житті: Тільці будуть насолоджуватися гармонією у стосунках з коханими, а Водоліям краще буде стримувати свої емоції, щоб потім не шкодувати про розрив.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Овен

Для Овнів серйозною перешкодою на новому тижні може стати їх зарозуміла поведінка з коханою людиною, що проявлятиметься у невиправданій критиці, недоречних жартах з приводу зовнішності або проблем партнера. Астрологи радять Овнам усіляко підтримувати своїх коханих, а не ставати для них суддею: отримати прощення буде не просто.

Телець

Планети обіцяють Тельцям успіх в любові: підвищення романтичного інтересу до партнера стане запорукою душевної гармонії, однак цей період може бути емоційно напруженим. Тельцям не варто бути різкими з близькими - надмірна емоційність, викликана сплеском гормонів, інколи може довести до безумних кроків, тож краще стримувати свої пориви.

Близнюки

На цьому тижні Близнюки будуть неприємно вражені легковажною поведінкою коханої людини: їх щирі і ніжні почуття можуть бути ображені фарсом обранців. Астрологи пропонують не перейматися занадто витівками партнера: можливо, йому просто не вистачає уваги. Негативна реакція і спроби з'ясувати стосунки можуть закінчитися, в кращому випадку, скандалом, в гіршому - штовхнуть близьку людину до розриву.

Рак

Раки будуть відчувати невпевненість в своїх почуттях, тож зірки радять привнести в них ясність серйозною розмовою. Важливо пам'ятати, що лінія особистого життя зараз проходить через сильний шторм. Не варто дивитися мелодрами, обговорювати болючі теми або терзати себе будь-якими емоційними випробуваннями, що загрожують зіпсувати настрій і негативно позначитися на особистому житті.

Лев

За спиною Левів на новому тижні будуть розпускати брудні плітки, тому астрологи радять їм менше ділитися з приводу інтимного та особистого житті. Не виключено, що щасливим закоханим Левам дістанеться найбільше - недоброзичливці тільки й чекають, щоб надати розголосу всі пікантні подробиці. Щоб захистити свій союз, можна вирахувати заздрісника або ж створити ореол таємничості, уникаючи прямих запитань про особисте життя.

Діва

Початок нового місяця обіцяє бути складним для сімейних Дів. Астрологи радять їм знайти внутрішній баланс і гармонію, щоб достойно зустріти жовтневі зміни в особистому житті. Найкраще сприймати все, що відбувається, нейтрально, без гучних реакцій і сильних емоцій. Це досить конфліктний тиждень для Дів, тому краще уникати різких слів і боротьби за лідерство у стосунках.

Терези

Терези на цьому тижні вимагатимуть повної відвертості з коханою людиною, однак зірки радять тверезо оцінювати реакцію партнера і робити це лише тоді, коли він поділяє це бажання і готовий відкрито говорити зараз про свої почуття. Можна також піти на маленьку хитрість і розпочати з розповіді про свої емоції, страхи і тривоги, що стане для партнера приводом розкритися і поговорити по душах. Хвилини щирості і справжньої душевної єдності в такому випадку стануть для вас обох особливо цінними.

Скорпіон

Скорпіонів на цьому тижні буде відзначати емоційне і драматичне сприйняття ситуації: вони будуть прагнути демонструвати почуття і гаряче зізнаватися в любові. Причина цьому є - вихід Сатурна з ретро-фази. Астрологи попереджають: дана астрологічна картина загрожує ідеалізацією партнера, дезорієнтацією в почуттях і, як наслідок, розчаруванням.

Стрілець

Егоїзм Стрільців завадить їм на новому тижні отримати задоволення в любовному житті - вони можуть затаїти образу на партнера через образу на безневинний жарт чи необдуманий вчинок. Астрологи попереджають, що на цьому тижні можливі будь-які непорозуміння, тож якщо щось сильно засмучує, про це краще говорити відразу. У Стрільців буде відмінно працювати дар переконання і красномовства - головне, взяти паузу, заспокоїти емоції і підібрати потрібні слова.

Козеріг

Зірки стверджують, що у Козерогів на новому тижні буде грайливий настрій і бажання звернути на себе увагу коханої людини або потенційного партнера. Найбільш вдалі дні для того, щоб ловити захоплені погляди і фліртувати в інтернеті, - вівторок, четвер і субота. У ці дні чарівність Козерогів буде на висоті, що допоможе самотнім зустріти свою любов, а сімейним - відновити ідилію у відносинах.

Водолій

Водолії на цьому тижні відчують негативний вплив планет. Їхні мрії можуть зайти аж занадто далеко і привести до розчарування і депресивного стану, а кохана людина Водолія не зрозуміє їхньої поведінки. Тому, хоча це не просто, астрологи радять стримувати себе і не піддаватися впливу осінньої депресії.

Риби

Початок нового місяця принесе деякі складності в емоційному стані Риб - вони виснажилися і терміново потребуть відновлення. Провести останні дні вересня найкраще наодинці з собою - вибратися за місто, почитати корисні статті, влаштувати сеанс медитації. З четверга джерелом сил і натхнення стане сім'я і кохана людина.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали 5 зодіакальних пар, яких дійсно благословили зірки.