RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, життя яких перевернеться в жовтні

Якщо вірити прогнозам астрологів, представники деяких знаків Зодіаку в жовтні мають шанс кардинально змінити своє життя. В цьому їм допоможуть Сонце і Сатурн - найсильніші осінні планети, які принесуть омріяні зміни.

Про те, кому варто готуватися до позитивних змін в житті, пише ресурс slovofraza.com.

Овен

Зміни, які принесе жовтень для Овнів, будуть позитивними і радісними. Для представників цього знаку Зодіаку нарешті залишиться позаду період болю і розчарувань. Астропрогноз для вас свідчить про те, що ви відпрацювали свою негативну карму і тепер на вас чекають лише хороші речі. В жовтні до вас повернеться колишня впевненість в собі і віра в свою щасливу зірку в будь-якій сфері життя - незалежно від того, чим ви займаєтеся.

Рак

Раки, на шляху яких до цього часу випало багато життєвих випробувань, з жовтня зможуть спокійно відпочивати і робити все, що їм подобається і підходить. Ви отримаєте новини, які втілять вам великі надії, а оточуючі будуть на вашому боці буквально у всьому. Жовтень для вас стане повністю позитивним часом задоволення і гармонії.

Стрілець

Стрільці в жовтні отримають шанс покласти край усім поганим речам і перемогти всі неприємності, причому удача буде на вашому боці аж до кінця року. У вас тепер з'явиться набагато більше причин вважати себе абсолютно щасливою людиною. Вже до кінця листопада у вас може бути зовсім інше життя!

Козеріг

Для Козерогів жовтень і листопад стануть чудовими місяцями, які принесуть стільки емоцій, скільки люди не переживають і за рік. На вас чекають маленькі і великі свята, нові завдання, багато любові. Навіть ті представники цього знаку Зодіаку, які вже звикли до самотності, зможуть знайти своє щастя і змінити своє життя. Головними пріоритетами Козерогів стануть сім'я і благополуччя близьких.

Риби

Поворотним моментом в житті обіцяє стати жовтень і для Риб. Кінець вересня приніс вам розлад у справах і емоціне виснаження, але з жовтня все буде зовсім інакше. Ваші тіло і душа наповняться енергією, ви всюди зустрічатимете підтримку і зможете піти по правильному шляху. Зірки радять скористатися можливостями жовтня, щоб створити міцний фундамент для найближчого майбутнього.

Як повідомляв "Апостроф", останні дні вересня і початок жовтня принесуть знакам Зодіаку кардинальні зміни в особистому житті.