RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Кого чекають щасливі зміни в жовтні: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астрологи стверджують, що другий місяць осені буде хорошим періодом для більшості знаків Зодіаку, а деяким знакам зірки обіцяють незабутній час - їм вдаватися буде буквально все.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Кому в жовтні пощастить найбільше

Телець

В жовтні зірки обіцяють Тельцям закінчення "чорної смуги": на них чекають сприятливі зміни в кар'єрі і особистих стосунках. Декому, щоправда, може зашкодити емоційна закритість, замкнутість, невпевненість в собі і тяжкі думки. Емоції можуть стати сильнішими за розум, тому їх потрібно стримувати. Якщо Тельці зможуть подолати внутрішній негатив, то залишаться в плюсі - Всесвіт це зарахує.

Рак

Зірки направлять Раків на шлях самореалізації, навіть якщо вони не будуть готові до нових змін. Представників цього знаку чекають дуже сильні, енергетично насичені дні в середині осені. При чіткій розстановці пріоритетів і концентрації уваги на головних аспектах Раки досягнуть бажаного успіху.

Риби

Дні жовтня стануть для Риб тим часом, коли здійсняться всі їхні найпотаємніші мрії. Енергії планет принесуть духовний підйом і внутрішні зміни. Для Риб це найкращий час для роботи над помилками, формування правильних висновків і прийняття важливих рішень, щоб продовжити життя на нових засадах. Жовтень для Риб стане місяцем достатку, але важливо реагувати на все без стресу і зберігати спокій: на місце втрати прийде тільки те, що виявиться потрібним і сприятливим.

Поради іншим Знакам Зодіаку

Овен

Астрологи радять знайти баланс всередині себе. В жовтні Овни обов'язково отримають відповіді на свої найпотаємніші питання. Але не варто вимагати від себе занадто багато - досить для початку розкрити нові якості.

Близнюки

Гороскоп радить Близнюкам у жовтні подивитися на будь-які ситуації під новим кутомзору. Це відкриє багато нового, допоможе переглянути минулий життєвий досвід і дізнатися багато як про себе, так і про оточуючих людей.

Лев

Левів у жовтні буде супроводжувати успіх і високий енергетичний потенціал. Це чудовий час, щоб серйозно взятися за своє життя. Причому представникам цього знаку вдасться це зробити самостійно, а якщо вам потрібна буде допомога, ви її зажди отримаєте від близьких людей.

Діва

Жовтень для Дів стане місяцем налагодження внутрішньої гармонії. Зробити це можна двома способами: взятися за здоров'я і зміцнити імунітет або ж заглибитися в духовну сферу для вироблення навиків, які зроблять життя щасливішим.

Терези

Зірки обіцяють Терезам успіх в професійній сфері і поліпшення фінансового становища. Удача посміхатиметься і в інших сферах, якщо ви не будете втрачати впевненість у собі.

Скорпіон

Жовтень стане для Скорпіонів складним місяцем - не варто братися за важливі справи, оскільки є ризик, що в підсумку Скорпіони зазнають невдачі. Зірки радять їм знайти можливість частіше отримувати позитивні емоції.

Стрілець

Стрільців жовтень застане зненацька. Вони можуть усвідомити, що втратили схильність до рішучих дій. Натомість до них прийде м'якість і поступливість, які варто використати як можливість для відкриття для себе нових горизонтів.

Козеріг

Козерогів у жовтні очікує немало різних конфліктних ситуацій. Щоб не втратити прихильність зірок, астрологи радять заручитися підтримкою авторитетних людей, здатних поділитися своїм досвідом.

Водолій

Водоліїв у жовтні чекають труднощі з комунікацією і засвоєнням нової інформації. Зірки радять поводитися стримано і намагатися не робити поспішних висновків.

Як повідомляв "Апостроф", у жовтні зірки допоможуть закласти міцний фундамент для майбутніх фінансових досягнень і перемог представникам трьох знаків Зодіаку - Овнам, Близнюкам і Ракам.