RU  UA

Путін проводить експеримент над Медведчуком і його дружиною - Вахтанг Кіпіані

Відомий український журналіст Вахтанг Кіпіані назвав експериментом президента РФ Володимира Путіна над своїм кумом - депутатом Верховної Ради від "Опозиційною платформи - За життя" Віктором Медведчуком і його дружиною начебто зроблене політиком щеплення російською вакциною від коронавірусу.

Про це він розповів в ефірі Апостроф TV.

Віктор Медведчук днями заявив, що він, його дружина Оксана Марченко і син Богдан зробили щеплення російською вакциною відкоронавірусу, коли перебували в анексованому Криму в серпні.

Кіпіані піддав сумніву заяви Медведчука і назвав їх експериментом Путіна, якщо інформація про щеплення родини є правдивою.

"Я категорично проти експериментів над тваринами - це то свині, чи мавпи. Вчені зараз навчилися вже не робити експерименти над тваринах, а Путін робить експерименти на Медведчуку і його дружині, оскільки ця вакцина не пройшла клінічні випробування, вона не сертифікована в світі", - зазначив Кіпіані.

Журналіст зазначив, що політик і його дружина - сміливі люди, якщо зважилися зробити щеплення неперевіреною вакциною, однак звернув увагу і на те, що "вакцинування" Медведчука може бути пропагандистським кроком.

"Настільки йому не шкода Медведчука, що він (Путін - "Апостроф") тестує на ньому вакцину? В нього є своїх 135 мільйонів "підданих", - зазначив із сарказмом Кіпіані.

Як повідомляв "Апостроф", фахівці з усього світу, і навіть Росії, сумніваються в безпеці розробленої в Росії вакцини від коронавірусу, адже препарат так і не пройшов належних клінічних випробувань. Подібний поспіх може коштувати життя і здоров'я людям, яким будуть вводити вакцину.