RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо кращі дешеві авто, які служать "вічно" і майже не ламаються

Експерти назвали вживані автомобілі, які можна купувати і не боятися, що вони стануть тягарем для сімейного бюджету через дорогий ремонт і обслуговування. Ці машини недорогі, надійні і невибагливі, що перевірено роками.

Машини, достойні уваги, назвало видання Wheels.ca.

2007-09 Suzuki SX4

У 2006 році Suzuki запропонувала нову повнопривідну модель з електричним пакетом зчеплення і електромагнітним приводом, який активує задні колеса. Повністю алюмінієвий двигун SX4 має чотири циліндри об'ємом в 2 л і потужністю в 143 к.с., працює через стандартну пятиступінчасту механічну коробку передач або чотириступінчасту автоматичну.

Виготовлений у Японії SX4 не викликав критики щодо якості збірки та надійності. Недоліком його є те, що власники не люблять його крихітний паливний бак, який вимагає частого наповнення. З ремонтом проблем бути не повинно - багато роздрібних торговців автозапчастинами все ще постачають комплектуючі до авто.

2004-2006 Ford Focus

Ford Focus став вишуканим автомобілем економ-класу завдяки своїй виключній керованості та розумному дизайну як всередині, так і зовні. Універсал Focus - практична робоча конячка з місцем для відповідного обладнання на даху, якщо це те, що вам потрібно. Більше уваги власників авто повинні привертати справність кондиціонерів машини, які можуть бути віднесені до герметичного ущільнення вала компресора. До невеликих проблем автівки можна віднести і несправні корпуси дросельної заслінки, генератори змінного струму, вимикачі запалювання, віконні регулятори та підшипники коліс у невеликій кількості.

2004-06 Mitsubishi Lancer

Це пристойний автомобіль, який не настільки відомий, як того заслуговує. Lancer має сильний 2,0-літровий чотирициліндровий двигун і вигідно вирізняється на ринку автомобілів завдяки несподіваним штрихам преміум-класу. Нечисленні механічні проблеми, про які розповідають власники, включають передчасно зношені зчеплення та гальма, а також фарбу, яка може легко подряпатись. Ручки клімат-контролю неміцні і можуть пошкодитись.

2007-08 Hyundai Elantra

Hyundai Elantra при невисокій вартості має деякі шикарні "смаколики" - наприклад, сидіння з підігрівом. Його просторий салон вміщує пасажирів, їзда плавна, а прискорення та керованість відповідають середньому класу авто. Енергійний чотирициліндровий двигун об'ємом 2,0 л створює корисних 138 к.с., а дорожній шум гарно приглушується econobox седана.

Є небагато повідомлень про несправні вимикачі запалювання та дверні замки, а також випадкові неприємні моменти в роботі автоматичної коробки передач.

2004-2006 Ford Ranger

Оригінальний компактний пікап Ford Ranger невеликий за сучасними стандартами, але поставляється в конфігураціях заднього і повного приводу. Базові двоколісні рейнджери використовували 2,3-літровий чотирициліндровий двигун Duratec, який забезпечує 143 к.с. Деяких неприємностей можуть завдавати зношені компоненти передньої підвіски, вібрація трансмісії, негерметична коробка передач та лампи в салоні.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали п'ять вживаних автомобілів, придбання яких стане для власників розчаруванням через надто дорогий ремонт.