RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Подвійний паркан і джакузі: розкішний маєток Ахметова під Києвом показали з висоти, відео

Український олігарх Ринат Ахметов заселився в елітний маєток в селищі Плюти під Києвом, будівництво якого нещодавно закінчилося.

Про це повідомляє "Страна.ua".

Ділянка мільярдера знаходиться ближче до Українки, на віддалі від інших елітних маєтків. Поруч з ним поблизу немає сусідів, а територію оточує ліс. Маєток знаходиться за подвійним парканом.

На ділянці у 25 га всі галявини встелені зеленими килимами з трави, розставлені мармурові скульптури, фонтани. Видно, що там попрацював ландшафтний дизайнер.

Головна будівля схожа на палац з трьох поверхів. Крім неї є ще кілька будівель. Також на території є парковка, басейн, джакузі і купіль, кілька видів бань.

За словами місцевих жителів, Ахметов обладнав на ділянці секретний тунель. Він проходить під ставком і з'єднує головний маєток з гостьовими будинками.

У своєму маєтку мільярдер приймає топ-чиновників і відомих осіб. Так, у вересні він відсвяткував там 54-й день народження. Тоді журналістам вдалося зняти масштабний салют на території маєтку в честь свята.

Працівники ЗМІ помітили авто гостей, серед них був кортеж колишнього прем'єр-міністра країни Арсен Яценюка, також були машини компанії, яка пов'язана з телеведучим Савіком Шустером.

Також раніше біля маєтка помітили в якості гостя першого помічника президента Сергія Шефіра. Відзначають, що він приїжджав вночі на таємну зустріч. Сторони не прокоментували це, але заходи безпеки Ахметов ще більше посилив.


Як повідомляв "Апостроф", державну дачу в Пущі-Водиці, на якій живе генеральний прокурор Ірина Венедиктова, охороняють з повітря.