RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії поліцейський по-звірячому вбив дівчину через ревнощі: тіло закопав у лісі, фото

У Новосибірській області 23-річний Денис К., діючий співробітник поліції, з ревнощів вбив 23-річну дівчину-трансгендера Вікторію Басаковську.

Про це повідомляє "НГС.Новости".

Вбивство сталося рано вранці, 5 жовтня, підозрюваний в ході конфлікту задушив дівчину і вивіз її тіло за територію селища Бурмістрове, де скоїв злочин, і закопав.

"5 жовтня він сам заявив про пропажу загиблої. Це співробітник ППС Залізничного району. У вбивстві він не сам зізнався, його колеги викрили, і в підсумку йому довелося зізнатися. Вбив з ревнощів, показав, де закопав тіло", - йдеться в повідомленні поліції.

Чоловіка затримали, але, за інформацією слідства, він діяв разом зі спільником, підозрюють, що ним був колега.

Зазначимо, що загибла дівчина-трансгендер ще не встигла змінити стать в паспорті - тому слідчі називають її по документах потерпілим - Миколою Басаковським.

За даним фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство). Співробітники поліції встановили особу підозрюваного і затримали його. Ним виявився 20-річний співробітник ППС.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в селищі Шушари в Санкт-Петербурзі (Росія) натовп підлітків до смерті забив 44-річного чоловіка - їм не сподобалося, що він був п'яним.