RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо довговічні авто, які не бояться поганих доріг і рідко ламаються

Експерти назвали 10 автомобілів, які довели свою надійність і є оптимальним вибором для тих, хто цінує свій час і гроші.

Рейтинг опублікував autobytel.com.

2016 Toyota Corolla

Toyota Corolla 2016 року представляє собою останню версію найпопулярнішого автомобіля в світі, і ви можете бути впевнені, що він не був би таким популярним, якби не був одним з найнадійніших автомобілів в світі.

2016 MINI Hardtop

Економічний, приємний в управлінні і доступний за ціною, MINI Hardtop 2016 також демонструє дивовижний послужний список надійності. Крім того, автомобіль демонструє вражаючу міцність на краш-тестах.

2016 Toyota Camry

Toyota Camry 2016 не тільки найкраще продається в Сполучених Штатах, але і має кращі показники надійності. Автомобіль був названий кращим середньорозмірним автомобілем року в 2016 році. Для цього було багато причин, і одна з них - висока надійність.

2016 Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro 2016 являє собою нове покоління цього авто, в якому інженери і дизайнери попрацювали над поліпшенням у всіх аспектах. Camaro став помітно більш маневреним під час енергійної їзди.

2016 Toyota Avalon

Флагманський седан марки Avalon зайняв 3-е місце в щорічному дослідженні надійності за 5-річний період. Крім того, Avalon має досить міцну конструкцію кузова і систему захисту від зіткнення з виявленими пішоходами.

2016 Buick LaCrosse

Buick LaCrosse 2016 року - відносна рідкість серед надійних автомобілів, тому що платформа, що лежить в основі моделі 2016 року, та ж, що підтримує переможця сегмента великих автомобілів з двох останніх пакетів даних VDS.

2017 Mercedes-Benz E-Class

Був час, коли німецькі бренди преміум-класу були відомі виробництвом довговічних автомобілів, і для Mercedes E-Class 2017 року цю традиція продовжується і до цього дня. Автомобіль отримав поліпшену конструкцію кузова E-Class за допомогою стали гарячого штампування.

2016 Lexus ES

Lexus має репутацію виробника довговічних автомобілів. Наприклад, Lexus ES 2016 року обіймав перше місце в своєму сегменті за показниками надійності протягом п'яти років поспіль. ES був повністю оновлений до поточного сезону продажів, він також відрізняється від минулих випусків відточеним дизайном, додатковими інформаційно-розважальними технологіями і технологіями безпеки.

2016 Honda Civic Hatchback

Відносно довговічності та універсальності цей компактний хетчбек поєднує в собі ті ж високі рівні надійності, що і седан Civic, але підкріплюється містким заднім вантажним відсіком.

2016 Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu 2016 року одержав високі рейтинги за надійність. Власники оцінять, що оновлений Malibu надає стандартні і доступні функції, такі як мобільний Wi-Fi, інтеграція зі смартфоном, два двигуна з турбонаддувом, сидіння з підігрівом і вентиляцією, а також гібридна трансмісія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали вживані автомобілі, які можна купувати і не боятися, що вони стануть тягарем для сімейного бюджету через дорогого ремонту і обслуговування.