RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Російський пропагандист знову засвітився в Україні і політав на вертольоті: фото і відео

Генеральний директор телеканалу "Спас" Борис Корчевников, відомий своєю підтримкою бойовиків на Донбасі і окупації Криму, відвідав Київ і політав над територією України на вертольоті, який нібито належить народному депутату, лідеру ОПЗЖ Віктору Медведчуку.

Фотографіями свого візиту до Києва, а також з вертольота він поділився на сторінці в Instagram.

На знімку Борис Корчевников зображений на в'їзді в столицю України, а також в салоні вертольота біля ілюмінатора. Російський пропагандист опублікував в мережі також відео польоту, але незабаром видалив його зі своєї сторінки.

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці український активіст Сергій Стерненко, Кочевнков літав по країні на вертольоті Медведчука, тому що у нього тут робота - зйомки за участю Оксани Марченко.

Нагадаємо, що ще в 2014 році СБУ заборонила в'їзд в Україну 35 російським працівникам ЗМІ на термін від 3 до 5 років. В опублікованому списку був також Борис Корчевников. "Компанію" йому склали такі одіозні особистості, як Іван Охлобистін, Дмитро Кисельов, Михайло Леонтьєв, Олексій Пушков, Сергій Доренко, Володимир Соловйов, Аркадій Мамонтов та інші.

Як повідомляв "Апостроф", минулого року Борис Корчевников вже приїжджав до Києва, де, зокрема, відвідав Києво-Печерську лавру.