RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Тіла в пакетах лежать прямо на підлозі: з'явилися моторошні кадри з "коронавірусного" моргу в Росії

В російському Барнаулі померлих жителів з коронавірусів складають в чорних мішках просто на підлогу в лікарні, оскільки в моргах вже давно немає місць, а патологоанатоми не встигають робити розтини.

Відповідне відео зняв один з відвідувачів лікарні №12 Барнаула, де розміщується коронавірусний госпіталь, передає "Вести Алтай".

У кадрі видно, що десятки тіл лежать прямо на підлозі і ця страшна черга тягнеться коридором аж до відчинених дверей, за якими також видно каталки з тілами.

Чоловік за кадром розповів, що кадри знято в Алтайському краї 17 жовтня. Тим часом в МОЗ краю підтвердили, що це справжні кадри з міської лікарні № 12, де розміщено госпіталь. Патологоанатоми зобов'язані проводити розтин усіх померлих, у яких був діагностований коронавірус, однак вони не справляються з обсягом роботи,

За останніми даними, в Алтайському краї РФ виявлено 17 103 людини з коронавірусом. Одужали 14553 жителі, померли не менше 1017 пацієнтів з коронавірусом.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков 17 жовтня з розмахом відсвяткував своє 53-річчя в одному з московських ресторанів. На святкуванні були присутні десятки людей, причому всі були без масок і рукавичок.