RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Україна побила антирекорд за смертністю від коронавірусу: в яких областях найбільше смертей

У середу, 21 жовтня, в Україні, окрім найбільшого числа виявлених нових випадків коронавірусу за добу, встановлено ще один антирекорд - по смертності внаслідок COVID-19. Так, минулої доби коронавірус забрав життя 141 українця, всього померлих від COVID-19 в Україні - 5 927 осіб.

Про це йдеться в повідомленні на сайті РНБО, де моніториться ситуація з епідемією коронавірусу в Україні.

Минулої доби в Україні зафіксовано найбільшу кількість смертей від коронавірусу - 141.

Летальні випадки сталися у 21 області та у столиці: 23 - у Києві, 21 - у Полтавській області, 17 - у Дніпропетровській, 14 - у Львівській області, 10 - у Харківській, 7 - у Сумській, по 5 - у Одеській, Київській та Житомирській областях, по 4 - у Івано-Франківській, Хмельницькій, Вінницькій, Херсонській та Луганській областях, 3 - у Миколаївській області, по 2 - у Чернівецькій, Тернопільській, Черкаській та Кіровоградській областях і 1 смерть - у Закарпатській, Волинській та Рівненській.

Змогли побороти хворобу минулої доби 2 686 людей (від початку пандемії — 132 219 осіб).

Як повідомляв "Апостроф", в Україні на даний момент немає одностайного рішення про можливість жорсткого карантину, хоча раніше про це заявляв президент Володимир Зеленський, - поки що на розгляді є п'ять сценаріїв розвитку ситуації.