RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві затримали студента, що осквернив Алею Героїв Небесної Сотні: фото і відео

В Києві затримали 21-річного студента, якого підозрюють у вчиненні хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної Сотні. Там помітили чоловіка, який справив свою потребу прямо на пам'ятник Героям Небесної Сотні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції.

Співробітники Печерського управління поліції у результаті проведених оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні хуліганського вчинку і осквернення пам'ятника Героям Небесної Сотні затримали 21-річного студента 3-го курсу одного з вишів Києва.

Під час проведення з підозрюваним першочергових слідчих дій свій протиправний вчинок затриманий пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В поліції розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюватимуть усі обставини та причини скоєного.

В разі визнання юнака винним, йому загрожує штраф від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові на площі Героїв Небесної Сотні невідомі облили білою фарбою постамент з написом "Героям Небесної Сотні". Комунальні служби оперативно відмили постамент, а поліція зайнялася пошуком винних.