RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Донбасі загинув польовий командир бойовиків ЛНР, який приїхав з російської столиці: фото

На Донбасі загинув черговий польовий командир ЛНР - Олексій Марков з позивним "Добрий", який командував сумнозвісним батальйоном "Призрак", приїхав воювати з Москви.

Про смерть терориста повідомили в так званому "Союзі добровольців Донбасу", на це вказав у своєму Twitter відомий журналіст Денис Казанський.

Казанський звернув увагу на те, що всі керівники батальйону "Призрак" були ліквідовані.

"Перші командири "Призрака" - Костін і Мозговий були вбиті своїми ж соратниками по "русскому міру". Нефартовий батальйон", - прокоментував ліквідацію Маркова журналіст.

Сайт "Миротворець" зазначає, що терорист Марков був ліквідований.

Серед його "регалій" - член Союзу добровольців Донбасу, організатор всеросійського "Координаційного Центру Допомоги Новоросії", заступник командира бригади "Призрак". Він займався організацією поставок зброї терористичним угрупованням ЛДНР, вербуванням бойовиків, безпосередньо контактував з лідерами терористичних угруповань на окупованій території.

Як повідомляв "Апостроф", колишні в'язні концентраційного табору для всіх незгодних з "русскім міром", який влаштували бойовики на території закинутого заводу на околиці Донецька, розповіли про страшні тортури і знущання.